Vastaa asiakkaidesi odotuksiin ja anna työntekijöillesi laadukkaat ratkaisut tiedonkulun ja viestinnän monipuolistamiseen.

Asiantuntevasti räätälöity, tarvelähtöisesti mitoitettu ja huolella ylläpidetty palveluratkaisu on avain toimivan asiakaspalvelun ja kustannustehokkuuden saavuttamiseen. Haasta asiantuntijamme etsimään juuri teille soveltuvin ratkaisu.
Ota yhteyttä ja etsitään juuri teille sopivat palveluratkaisut.

Yrityksen puhelinpalvelimet ja -liittymät sekä pilvipalvelu vaihteet

Toimitamme puhelinlaitteet ja puhepalvelimen. Kartoitamme asiakaspalveluanne ja sisäistä yhteydenpitoanne tehostavat palvelut sekä kilpailutamme käyttöönne edulliset puhelut paikallis- kauko- GSM- ja ulkomaanpuheluliikenteessä.

Joustava mobiilivaihde parantaa tavoitettavuutta

Elena mobiilivaihde pitää huolen, että yrityksesi on aina tavoitettavissa. Mobiilivaihde on kustannustehokas tapa yrityksen puhelinliikenteen hoitamiseen. Verkon kautta kulkeva puhelinliikenne on helposti hallinnoitavissa työtekijöiden tilan tai ennalta määrättyjen ketjujen avulla. Mobiilivaihteen keskuksen avulla voidaan saapuvat puhelut ohjata myös tapaus kohtaisesti.

IP-puhe tuo tehoa puheliikenteeseen

VoIP eli IP-puhe tarkoittaa datayhteyden kautta siirtyvää puhelua. IP-puhe mahdollistaa pk-yritykselle palveluiltaan monipuolisemman ja suorituskykyisemmän viestintäjärjestelmän. VoIP-ratkaisulla yrityksesi säästää merkittävästi esimerkiksi neuvottelupuhelujen ja kaukopuhelujen hinnoissa.

Etätyöntekijän puheratkaisut

Räätälöimme käyttöönne VoIP- ja GSM-teknologiaa hyödyntävät etätyöratkaisut, jotka mahdollistavat liikkuvuuden, tavoitettavuuden ja tietoturvan. Esimerkiksi kalenterit, tiedostot ja sähköpostit ovat aina työntekijän tavoitettavissa.

Contact Center saa palvelun sujumaan

Contact Center -ratkaisumme avulla asiakaspalvelullenne riittää yksi puhelinnumero. Palveluun voidaan liittää numeron tunnistus, jolloin järjestelmä hakee soittajan tiedot automaattisesti puhelun vastaanottajan päätteelle.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai soita 010 400 5700 ja pyydä yrityksellesi ilmainen tarvekartoitus!