Elena Data ratkaisumme vie sinut uuteen tuottavuusloikkaan ja huolehtii tietoturvastasi.

Jatkuvasti ja tietoturvallisesti ylläpidetyt ohjelmistoratkaisut tekevät työnteosta vaivatonta ja helppoa ajasta ja paikasta riippumatta. Elena Free ohjelmisto perheestä löydät kaiken tarvittavan yrityksesi tulokselliseen tekemiseen.
Ota yhteyttä ja etsitään juuri teille sopivat palveluratkaisut.

Tiedostojen saatavuus, tiedostojen ajantasaisuus, asiakastapaamisten valmistelu, materiaalien hyödyntäminen, ryhmätyöskentely ovat usean liikkuvan työn tekijän päivittäin kohtaamia haasteita. Elena Free ratkaisumme vie sinut uuteen tuottavuusloikkaan. Joustavasti räätälöitävä palvelumme on vain klikkauksen päässä, kun olet liikkeellä.
Päätelaitteesi on vapaasti valittavissa pysyäksesi tiedon valtavirralla, sillä palvelumme toimii lähes kaikilla nykyaikaisilla laitteilla. Oikeilla lisenssiratkaisuilla katamme kaikki yrityksesi tarpeet kustannustehokkaasti ja saumattomasti.

Elena Data ohjelmistoperheestä tuotteet vaativallekkin käyttäjälle

Elena Data ohjelmistoperheestä saatte kattavasti ohjelmistot vaativampiinkin tarpeisiin. Pilvipohjaiset ohjelmistoratkaisumme pysyvät aina ajantasalla ja saatte automaattisesti käyttöönne uusimmat versiot. Valikoimastamme löydätte myös adoben, microsoftin office yms. ohjelmisto paketit.

Data-, kuitu- ja langattomat yritysliittymät

Rakennamme yrityksellesi nopean, edullisen ja luotettavasti toimivan internetyhteyden kattavine lisäpalveluineen. Riittävän tehokas laajakaista on nykyaikaisen yritysviestinnän edellytys.

BIG PAD yhdistää ihmiset suurissa ja pienissä kokouksissa ja säästää aikaa ja resursseja

Ratkaisut pienille ja suurille kokoustiloille

Interaktiiviset BIG PAD näytöt yksinkertaistaa viestinnän

BIG PAD näytöt tuovat interaktiivisuuden kokoustiloihin. Saatte haluamanne kuvan esiin omalta koneelta langattomasti. Näyttö mahdollistaa vaivattomat videokonfrenssit nopeasti ja vaivattomasti. Työpinnan pystyy jakamaan myös silloin, kun osallistujat ovat fyysisesti eri paikoissa.

Näytön avulla on mahdollista muokata ja tallentaa muutoksia ja huomioita esityksiin kokouksen edetessä. Täten muunnatte vastaanotot ja kokoustilat dynaamisiksi ympäristöiksi vahvistaaksenne luottamusta yritykseen ja sen luomaan vaikutelmaa.

BIG PAD.in avulla kokoukset ja koulutukset eivät vaadi osallistujien läsnäoloa. Osallistujat voivat olla yhteydessä mobiilisti, tabletilla tai omalla tietokoneella etänä ja näin säästytte turhilta matkakustannuksilta. Energiatehokkaat ja kuvanlaadultaan kirkkaat näytöt muuttavat kokoukset aktiiviseksi vuorovaikutukseksi osallistujien kesken.

BIG PAD näyttö soveltuu mm.

 • Kaiken tyyppiset kokoustilat
 • Kokouslaitteistot
 • Koulut
 • Yliopistot ja korkeakoulut
 • CAD- ja designprojektit
 • Koulutusyritykset
 • Showroomit
 • Ostoskeskukset
 • Myymälät
 • Kioskit
 • Terveydenhuolto ja sairaanhoito
 • Mainostoimistot
 • Arkkitehtitoimistot

Office 365 e-opiskeluportaali

Älykkäitä oppimisen ratkaisuja

Työelämän vaatimukset edellyttävät mm. useiden ohjelmistojen ja järjestelmien hallintaa. Luomalla tarpeitanne vastaavia oppimispolkuja valmennuspalvelumme tukevat liiketoimintanne prosesseja. Päätöksentekoa tukevaa tietoa hyödynnetään ajallisesti ja laadullisesti oikein jolloin asiantuntijanne voivat keskittyä olennaiseen.

Luomalla tehokkaita opiskelukäytäntöjä ja laadukkaita tietosisältöjä vähennämme opiskeluun tarvittavaa aikaa. Tarjoamme opiskelua ylläpitävän tuen ja luomme valmiita aikaa säästäviä työkaluja sekä keinoja opiskelukäyttäytymiseen myöhempää hyödyntämistä varten.

Tarjoamme käyttöönne valmiit raportoinnin välineet sekä räätälöimme tarvitsemanne mittarit seuraamaan opiskelun edistymistä ja vaikuttavuutta jatkuvaan osaamisen kehittämiseen. Liiketoimintanne prosessit kehittyvät tehostamalla esim. Microsoft Officen/O365:n ohjelmien käyttöä. Viestinnän avulla tehostamme opiskelun kulkua ja opiskelukäyttäytymistä.

Lue lisää portaalistamme

Tee ilmainen osaamiskartoitus

Osaamiskartoituksen avulla saatte tarkemman kuvan omasta Office ohjelmistojen käyttökoulutus tarpeesta ja ohjelmisto-osaamisesta. Ohjelmistojen optimaalisilla käyttötavoilla säätetään päivittäistä työaikaa, saadaan tehokkuutta toimenpiteisiin ja vähennetään muille työntekijöille aiheutuvia katkoja jokaisen omaa osaamista kehittämällä.

Tee ilmainen osaamiskartoitus

Aloita kartoitus »

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai soita 010 400 5700 ja pyydä yrityksellesi ilmainen tarvekartoitus!