Elena Care helpottaa yrityksesi laitekannan hallintaa ja pitää sen ajantasalla.

Oikein mitoitetut ja ylläpidetyt laitteet tekevät työnteosta tehokkaampaa ja parantaa yrityksesi tulosta. Helposti huollettavat ja tietoturvalliset palvelulaitteet takaavat palveluidesi jatkuvan saatavuuden.
Ota yhteyttä ja etsitään juuri teille sopivat ratkaisut.

Saat meiltä ylläpidon ja huollon vakuutuksella toimittamillemme tuotteille ja palveluille. Laajimmillaan sopimus kattaa laitekannan, palveluiden hankinnan ja ylläpidon ulkoistamisen sekä 24 tunnin teknisen tuen. Huolto- ja ylläpitoratkaisut räätälöimme tarpeesi mukaan.

Elena Care perheestä löytyy laitteet vaativammankin yrityksen tarpeisiin. Rakennetaan yhdessä kustannustehokas ja huoleton ratkaisu yrityksesi tarpeiin.

Elena Care laitteet

Elena Care perheestä löydätte puhelin-, palomuuri-, tulostus- ja työasema-laitteet kaikkeen yrityksen toimintaan. Yhdessä asiakkaan kanssa kartoitamme laite- ja verkko-tarpeet vastaamaan todellista tarvetta. Elena Free palvelu laitteilla työnteko onnistuu paikasta ja ajasta riippumatta turvallisesti ja jouhevasti.

Keskitetty ylläpito vapauttaa resursseja

Tarvelähtöisesti suunniteltu laitekanta jatkuvalla ylläpidolla vapauttaa työntekijän aikaa sinne missä häntä tarvitaan. Elena Free palvelulaitteilla työnteko on tehokasta ja jokaisella on juuri tarpeitaan vastaavat työkalut käytössään.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai soita 010 400 5700 ja pyydä yrityksellesi ilmainen tarvekartoitus!